Please choose your preferred language

English Afrikaans

Etter den globale omveltningen de siste to årene, og med en følelse av normalitet endelig i horisonten, ser mange frem til en sunn feiring med venner og familie denne høytiden. Ettersom prioriteringene har endret seg, søker folk etter mer bærekraftige gaver som er fordelaktige for både mottakeren og planeten. Med dette i tankene har det biokliniske hudpleiemerket Esse satt sammen den ultimate gavepakken, som fokuserer på mikrobiomforskning for å gjenopplive huden og gjenopprette balansen på en naturlig og bærekraftig måte.

Esse produserer avanserte økologiske og probiotiske hudpleieprodukter på en måte som er etisk og bærekraftig for miljøet, alle involverte og forbrukeren. Ødeleggelsene de siste månedene har ført til en positiv trend i menneskehetens holdning til naturen. Det er et økt engasjement for å forbedre jorden og samtidig forbedre individet – i tråd med Esse’avs kjerneverdier.

Dette julekitet inneholder Esse’s Sensitive Cleanser, Sensitive Toner, Nourish Moisturiser, Resurrect Serum og Protect Oil i én praktisk pakke. Alle de fem produktene har perfekt størrelse for 30-dagers bruk – enten som sjenerøse reiseprodukter eller perfekt for noen som ønsker å starte sin Esse-reise.

Hva skiller Esse Festive Pack fra andre?

“Rewild”

Over hele verden har det vært stress og angst i en eller annen form de siste månedene. Dette kan være skadelig for hudens helse, men i stedet for å prøve å dekke over dette med endeløse produkter, oppfordrer Esse til å gjenopprette huden. Akkurat som menneskeheten finner en balanse med naturen, er det viktig å finne tilbake til den naturlige mikrobielle balansen på huden også.

Esse Festive Pack tilbyr et ultra-skånsomt utvalg av produkter designet for å styrke barrierefunksjonen og å støtte et sunt hudmikrobiom. Produktene inneholder pre- og probiotika, er pH-balanserte og inneholder ikke sterke konserveringsmidler eller syntetiske kjemiske ingredienser.

Det er en etisk gave

Det er en klar nedgang i den profittdrevne tankegangen, der folk oppfordres til å stadig kjøpe og oppgradere, uten å vurdere konsekvensene. Dagens forbrukere er mye mer informerte; de vil vite at produktet de innretter seg etter har en felles visjon om å beskytte miljøet. Esse Festive Pack er laget på en bærekraftig og karbonnøytral måte fra start til slutt. Selve Esse-produktene er økologiske, biologisk nedbrytbare, veganske og dyrevennlige, samtidig som emballasjen er fullt resirkulerbar og plastnøytral.

Det er den ideelle reisepakken

Denne herlig kompakte 30-dagerspakken er ikke bare den perfekte julegaven, men også en ideell reisepakke. Med landegrenser som åpner opp igjen og folk som gleder seg til å utforske verden, vil denne høytiden sannsynligvis ha fokus på nye eventyr.

Mye verdi for pengene

Dette unike designet til denne 30-dagerspakken betyr at forbrukere får flere Esse-produkter for mindre penger! Produktene er spesielt laget for å vare en hel måned – akkurat nok tid til å begynne å se de utrolige resultatene av “rewilding”.

Den har alle Esse-fordelene
Esse har blitt ledende innen rewilding-teknikker ved å gjenopprette hudens mikrobiom med probiotika og grønn kjemi. De mange fordelene er:

Forbedrer hudens fuktnivå, noe som gjør den jevnere og mykere.
Beroliger sensitiv hud og reduserer rødhet.
Beskytter huden mot forurensninger og patogener.
Forbedrer hudens elastisitet og reduserer forekomsten av rynker.
Jobber mot et mer balansert og beskyttet hudmikrobiom.

Esse Festive Pack kan fåes kjøpt hos alle Esse-forhandlere og relevante nettbutikker.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping