Please choose your preferred language

English Afrikaans

“Grønn kjemi, også kalt bærekraftig kjemi, er et felt innen kjemi som fokuserer på designet av produkter og prosesser som minimiserer eller fjerner bruken av farlige stoffer. Grønn kjemi fokuserer på å redusere forbruket av ikke-fornybare ressurser og teknologisk tilnærminger for å forebygge forurensing” – wikipedia

Esse bruker grønn kjemi for “rewild” huden og gjenopprette huden din sitt mikrobiom til sitt ville, sunne seg!

Esse liker ideen om å jobbe med naturen, men vi forstår at for å kunne levere de aller beste, mest effektive produktene overhodet mulig må vi gjøre mye mer enn å bare mikse sammen noen plantebaserte ingredienser og putte de i en krukke. Det er noe positivt å si om denne type renhet i et produkt, men vår nysgjerrighet tok oss lenger. Vi elsker at naturlig tilbyr overflod og mangfold, men vi liker også å identifisere akkurat hva i en plante eller et ekstrakt kan utrette, deretter isolere og standardisere denne delen og levere den til deg i sin reneste, mest effektive form.

Denne formen for nysgjerrighet utfordrer oss til å teste grensene for vår vitenskap til å skape muligheter for å nærmere og nærmere på verden rundt oss, og en av disse verdene er mikrobiomet som finnes på huden vår. Det vi kan se er at vår beste hud er i synk med den naturlige verden rundt oss, vi deler mikrober, vi kjenner igjen og aksepterer elementer av naturen vi har blitt utsatt for i generasjoner på en måte som er mye mer positiv og velkommen enn ved syntetiske kreasjoner.

Gjennom å utforske mikrobiomet på en sunn hud, kan vi begynne å se hvor ting gikk galt i en hud med hudproblematikk. Med denne kunnskapen har vi kunnet indentifisere noen essensielle arter som har evnen til å styrke hudhelsen og reparere barrierefunksjonen. Fordi vi forstår at mennesker er en del av en så mye større planet og at selve vår eksistens avhenger av det, tyr vi til naturen for svar. Det gir mening å anta at våre omgivelser har formet vår utvikling og at tusenvis av år med evolusjon ikke kan bli ignorert hvis en sunn hud og optimal helse er ditt mål!

Gjennom vitenskapen om grønn kjemi har Esse utviklet produkter som både vil tilføre huden ideelle mikrobielle partnere og fôre fordelaktive bakterier for en bedre hudhelse. I tillegg til dette inkluderer Esse eksepsjonelle, botaniske aktive ingredienser for å forsterke effekten av anti-age som vi alle forventer at hudpleie vår skal levere.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping