Please choose your preferred language

English Afrikaans

Sør-Afrikanske, bio-kliniske, Esse, feirer en viktig milepæl i 2022. Nemlig 20 år med å ta i bruk det beste innen bioteknologi for å tilby effektive anti-age fordeler gjennom probiotika og andre aktive ingredienser i kremer og serum. For å tilby dere muligheten til å oppleve hudpleiefordelene med probiotika har Esse lansert fire tilpassede pakker som inneholder serum og kremer, med 50% på serumet, kun for en begrenset periode.
Hva er inkludert i Esse sine Anti-Ageing Packs?

Pack 1: Resurrect Serum + Hydro Moisturiser: Passer normal til fet, sensitive hud.
Pack 2: Resurrect Serum + Nourish Moisturiser: Passer for tørr, sensitive hud.
Pack 3: Hyaluronic Serum + Rich Moisturiser: Passer for tørr hud.
Pack 4: Hyaluronic Serum + Deep Moisturiser: Passer for normal / kombinert hud.

Hva er i disse prisvinnende serumene?

1. Esse’s Resurrect Serum

En nøkkelingrediens er et ekstrakt av Myrothamnus flabellifolia, en “gjenoppstandelse” plante fra Namibia. Denne planten kan tørke ut i lange perioden med tørke og vil blomstre når vann blir tilgjengelig igjen. For å unngå DNA skade har planten et høyt nivå av anti-oksidanter som blir med som en positiv effekt i serumet. Dette hydrerende og plumpende serumet passer for de med sensitiv hud som vil adressere tegn på aldring uten å sette i gang en immun respons og irritere huden. BIOME+ nivå 2 og 3 probiotika, sammen med prebiotika i serumet støtter et balansert hud mikrobiom, og signaliserer til hudceller at de skal forbedre barriere funksjonen og redusere trans epidermal water loss.

Uavhengig tester og undersørkeler:

En undersøkelse utført i Bonn, Tyskland, fokusert på 20 kvinner som bruke Esse Resurrect serum to ganger om dag. Etter to uker viste resultatet en redusering i rynkedybde med en gjennomsnittlig 5,3 %, som økte til ytterligere 12,9% etter 28 dager. Hele 95% av de som var med på testet meldte om en positiv effekt på huden.

2. Esse’s Hyaluronic Serum

Dette er et serum som gir intenst med fuktighet og bidrar med anti-inflammatoriske egenskager for å roe ned aldring, tilføre fuktighet og redusere inflammasjon. Dette serumet inneholder 1 million inaktive Lactobacillus bacteria per ml (BIOME+ level 3) og et ekstrakt med lysat bakterieceller (BIOME+ level 2). Disse probiotiske ekstraktene beskytter mot patogener, og signaliserer til hudcellene at de skal forbedre barriere funksjonen og redusere tap av fuktighet.

Hyaluronsyre har vist seg å holde 10 ganger sin egen vekt i vann. Det er som nevnt intenst hydrerende og gir en øyeblikkelig plumpet effekt. Ingrediensen avbryter inflammasjonsprosessen og øker penetrasjonen av andre aktive ingredienser.

Hvorfor disse fuktighetskremene?

Alle Esse fuktighetskremer inneholder BIOME+ LEVEL 2 and 3 probiotika og prebiotika for å støtte et balansert hud mikrobiom. For anti-age pakkene har vi inkluderte et utvalg av kremer som passer til et bredt utvalg av hudtyper og tilstander, og som komplimenterer serumet. Dette gjør det lettere for deg å finne en pakke som passer dine behov.

Hva er fordelene med probiotika?

Som et bioklinisk hudpleiemerke vil Esse alltid prioritere mikriomiomet, inkludert probiotika og prebiotika på tvers av produktutvalget, noe som gir store fordeler for din hudhelse. Akkurat som du kan dra fordeler av probiotika for tamrhelse, kan du få fordeler av probiotika for huden din.

Probiotika er levende mikroorganiser som – i riktige menger – gir en helse fordel til verten (deg). Disse fordelene inkluderer:
· Beskyttelse fra patogene mikroorganismer.

· Forbedret barriere funksjon til å holde uønsket giftstoffer, forurensing og patogene mikroorganismer ute.

· Produsere fuktighetsgivende faktorer som hyaluronsyre og melkesyre.

· Vedlikeholde hudens lave pH

· Redusere hudsensitivitet og korrigere immunrespons. ¨

· Bremse aldringsprosessen.

I hudpleieverden finnes det flere ulike typer av probiotiske ingredienser, men ikke alle er ekte probiotika. Noen av disse ingrediensene kan inkludere flytende kraft hvor man har grodd mikrober og så filtrert væsken. Dette kaller vi BIOME+ nivå 1, lysater (ekstrakter av probiotiske celler som er BIOME+ nivå 2), tyndalisserte mikrober (hele probiotiske celler som er gjort inaktive med varme – BIOME+ nivå 3) og endelig, ulike stammer med levende probiotika, som kan vokse og dele seg (BIOME+ nivå 4). Teknisk sett, så er det kun nivå 4 som passer beskrivelsen av en ekte probiotika, siden de er levende. Se på denne videoen, som forklarer de fire ulike måte å levere probiotika i hudpleie.

Måten ingredienser kan ha en effekt på hudens mikrobiom varier mye fra ingrediens til ingrediens. Bruken av levende probiotika har vist seg å være mest fordelaktig – men også det mest utfordrende å få til. På tvers av produktutvalget til Esse brukes det BIOME+ nivå 2 til 4, som leverer skreddersydd og optimalisert støtte til huden.

Esse sine Anti-Ageing Packs støtter et sunt mikrobiom og fremmer prosessene som styrker hudens struktur. Dette i gjengjeld senker inflammasjonsnivået og roer ned aldringstegn. Sunn hud eldes saktere. Pakkene er tilgjengelige for en begrenset periode og du får det kun hos din nærmeste Esse forhandler. For å finne ut med om Esse, utforsk hjemmesiden vår.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping