Please choose your preferred language

English Afrikaans

DEN PROFESJONELLE OPPLEVELSEN

Vi har 2 behandlingsalternativer: 1. The Esse Experience 2. The Ultimate Esse Experience

Alle våre behandlinger kan forbedres med: 1. Skreddersydde tillegg 2. Massasjetillegg

THE ESSE EXPERIENCE

 (GRUNNLEGGENDE/INTRO)

60 MINUTTER

Denne skreddersydde ansiktsbehandlingen utnytter kraften til avansert pre- og probiotika som forbedrer den mikrobielle balansen på huden. Denne behandlingen er skreddersydd etter dine spesifikke hudproblemer da den beroliger og helbreder stresset hud, øker kollagenproduksjon, beroliger betennelse og styrker barrierefunksjonen.

Våre behandlinger tillater tilpasning av berøring og temperatur, så vel som nøye utformede tillegg som kan løfte behandlingene ytterligere.

TILPASNINGER:

Temperatur: Kaldt eller varmt

Valg av temperatur etter kundens preferanser, samt hudtilstander som aldring og betennelse. Dette vil bli tilpasset fra start til slutt i behandlingen.

Pleie: Voksing, threading og farging

Ekstra behov for voksing eller threading av ansikt og farging av vipper og bryn kan legges til enhver behandling.

Verktøy: Gua Sha-steiner, marmorsteiner og ansiktskopper

La oss forbedre din Esse-opplevelse ytterligere, med tillegg av verktøy. Disse kan inkluderes i behandlingen og vil forbedre massasjedelen av behandlingen for å sikre avslapning med et formål.

MASSASJETILLEGG:

Esse Scalp tension release massage (15 minutter)

Massasje av hodebunnen øker blodtilførselen til hårfollikelene og stimulerer nerveendingene, som løser opp spenninger i hodet. Denne stressreduserende behandlingen kan legges til i samtlige behandlinger og kan utføres uten olje.

Esse Foot tension release massage (25 minutter)

En skreddersydd fotbehandling som inkluderer peeling og avslappende fotmassasje med en spirulinamaske. Dette tillegget er designet for å løse opp alle spenninger i kroppen fra føttene.

Esse Lifting massage (30 minutter)

Denne massasjen er rettet mot en moden hud der vi bruker myofascial-massasjeteknikker for å foryngre sliten, gusten hud, samt å øke sirkulasjon og lindre spenning. Denne massasjen gir umiddelbare resultater som forbedret hudstruktur, plump og glød.

Esse Sensitive massage (20 & 40 minutter)

Denne massasjen fokuserer på å berolige et overaktivt nervesystem og redusere betennelse ved intensivt å stimulere og aktivere lymfesystemet. Ideell for sensitiv hud og du kan velge å jobbe med både verktøy og berøring i massasjen for å berolige huden.

Eye tension release massage

Denne ekspressbehandlingen er designet for å hjelpe trøtte og spente øyne. Stimuleringen fra denne behandlingen strammer opp huden rundt øynene ved å bruke en kombinasjon av steinterapi, akupressur och lymfedrenasje.

THE ULTIMATE ESSE EXPERIENCE

(AVANSERT & ALT INKLUDERT)

75-90 MINUTTER

Den ultimate behandlingsopplevelsen for å løfte huden din til et helt nytt nivå, inkludert probiotika med høy ytelse, flere berøringsterapier med verktøy, vekslende temperaturer, pleie og ekte hudresultater. Med muligheten for å legge til levende probiotika for ubalansert eller sensitiv hud; levende probiotika hydrerer huden og oppmuntrer til mikrobiell balanse for å sikre optimal hudfunksjon.

Denne ansiktsbehandlingen øker øyeblikkelig hudhelsen og forbedrer tone og tekstur gjennom banebrytende probiotiske virkemidler og skreddersydd ansiktsmassasje.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping