Øyeområdet

Det sensitive området rundt øynene trenger en skreddersydd løsning 

Huden rundt øyeområdet er ulik annen hud i ansiktet og trenger produkter formulert etter dens spesifikke behov. Huden er mer delikat og utsatt for hevelser og ødelagte kapillærer, noe som resulterer i mørke ringer under øynene og tidlig utvikling av fine linjer.

Esse velger ingredienser som er effektive til å møte disse bekymringene, samtidig som de er skånsomme mot dette sensitive området av huden.

Målrettede produkter

Spør din Esse terapeut om en skreddersydd løsning av produkter og behandling for akkurat din hud

Livsstil

Din livsstil kan utgjøre en forskjell for huden din

  • Unngå å gni området rundt øynene siden den sarte huden er mer utsatt for skade.
  • Tapp produktet inn rundt øynene med ringefingeren istedenfor å gni det inn
  • Forsikre deg om at ethvert fuktighetsgivende produkt du bruker har blitt formulert for øyeområdet. Huden på øyeområdet absorberer produktet veldig effektivt og sterke konserveringsmidler og andre skadelige ingredienser kan forårsake skade.
  • Bruk en spesialformulert øyerens for å fjerne sminke eller for å rense øyeområdet, når det er nødvendig. Fjern øyesminke med milde bevegelser, unngå å bruke press når du fjerner øyesminke.
  • Ta et omega-tilskudd av god kvalitet med minst 600 mg langkjedede omega-3-fettsyrer (DHA og EPA).
    Suppler kostholdet ditt med mat rik på niacin (vitamin B3) – søtpoteter, squash, okra, mais, erter, pastinakk og gresskar er alle gode kilder.
  • Sørg for at du følger en god søvnrutine – utilstrekkelig søvn kan bidra til dannelse av poser og mørke ringer under øynene.

Behandlinger