Esse Express

En 30-minutters behandling spesielt laget for resultater på kort tid.

Denne ekspressbehandlingen er et ypperlig alternativ som en introduksjon for de som ikke er kjent med Esse sine produkter eller behandlinger eller de som er usikre på hva de ønsker å oppnå med hudpleien sin.

Produktene som brukes i behandlingen vil bli skreddersydd til dine unike hudbehov etter en grundig hudanalyse.

Denne behandlingen er ideell for de som leter etter optimale resultater med begrenset tid.

Skreddersydde tilleggsbehandlinger

Du kan velge å inkludere disse tilleggsbehandlingene for å forbedre din .Esse Express.

Massasje: Esse Lifting (30 minutter)

Denne massasjen retter seg mot en aldrende hud og bruker teknikker for å virke avslappende på bindevevet og løftende på en sliten, gusten hud samtidig som den øker sirkulasjonen og frigjør spenninger. Den gir umiddelbare resultater med forbedret tekstur, plumphet og en klarere utstråling. 

Esse Liftig Massage er det perfekte tillegget til behandlingen din hvis du er bekymret for aldringstegn som fine linjer og rynker og tap av fasthet og elastisitet. Det faste trykket vil tillate dyp avslapning i ansiktet, frigjøre spenninger og gi et jevnere utseende av huden. På grunn av det faste trykket til denne behandlingen, er den ikke passende for en veldig sensitiv hud.

Massasje: Esse Scalp Tension Release (15 minutter)

Massering av hodebunnen setter i gang blodsirkulasjonen som bringer en nærende blodstrøm til hårsekkene og stimulerer nerveender, noe som lindrer spenninger i hodet. Denne stressreduserende behandlingen kan legges til alle behandlingene og kan gjøres med eller uten olje.

Massasje: Eye Tension Release (10 minutter)

Denne ekspressbehandlingen er designet for frigjøre trøtte øyne fra  spenninger. Denne stimulerende tillegsbehandlingen strammer opp øyeområdet ved å bruke en kombinasjon av ulike massasjeteknikker og  lymfedrenasje.

Massasje: Esse Anti-inflammatory (20 & 40 minutter)

Denne massasjen er fokusert på å roe ned et overaktivt nervesystem og redusere betennelse gjennom en nøye utvalgte bevegelser som sørger for stimulering og aktivering av lymfesystemet. Massasjen er ideelt anbefalt for sensitiv hud, og kan inkludere bruken av verktøy sammen med terapeutens hender for å roe ned huden.

Du kan velge mellom 20 eller 40 minutter. Alternativet på 40 minutter anbefales for svært sensitiv hud eller for veldig stressede klienterfordi vi under massasjen sørger for stimulering av både det lymfatiske og parasympatiske nervesystemet (PNS).

Den anti-inflammatoriske massasjen kan brukes til å behandle alle hudtyper og utfordringer, spesielt de som sliter med inflammatoriske hudproblemer som akne, rosacea, eksem og dermatitt.

Massasje: Esse Foot Tension Release (25 minutter)

En spesialtilpasset fotbehandling som inkluderer en peelingbehandling og en avslappende fotmassasje etterfulgt av spirulinamaske. Denne tilleggsbehandlingen er skapt for å frigjøre spenning i kroppen gjennom føttene.

Finn din nærmeste terapeut