Vi tror på kraften av gode samarbeid

En av våre kjerneverdier i Esse er at vi mener ekte samarbeid med profesjonelle terapeuter er helt essensielt for å kunne skape skreddersydd og bærekraftig hudpleie med langvarige fordeler for vår kunder. 

Invester i din egen suksess

Vår filosofi når det kommer til hudpleie er den samme som vår tilnærming til samarbeid med profesjonelle i hudbransjen – vi jobber langsiktig. Vi vet at suksessen med å endre hudens mikrobiom på en bærekraftig måte får medvind når vi jobber med mennesker som har ekspertisen til å skpe skreddersydde løsninger for hver kundes individuelle behov. Med andre ord – vi er investert i din suksess! 

Innovasjon er i vårt DNA

Det er stor forskjell på markedsføring og ekte innovasjon. Vi jobber hardt for å stå helt i front når det gjelder mikrobiomvennlig hudpleie og det siste innen bioteknologi. Drivkraften bak alt dette er et enkelt mål: Få huden tilbake til sitt optimale selv, slik at den bedre kan stå imot aldringsprosessen og bli fri fra inflammasjon.  Å investere i innovasjon gjør at vi også holder din klinikk relevant og etterspurt hos kunder – og gjør det mulig skape ekte forandring i huden på dine kunder.

Bli med på bevegelsen

Markedet for natrulig og økologisk hudpleie er fortsatt den dag i dag det segmententet innen det globale hudpleiemarkedet som vokser raskest. Det er en bevegelse av mennesker som krever produkter som er bærekraftige og fri for unødvendige kjemikaler, men som likevel er svært effektive. De er mer bevisste på skadelige kjemikalier og går aktivt inn for å unngå disse i produktene de velger å kjøpe. Men – å unngå disse kjemikalene er ikke lennger nok. Kunder med høyt kunnskapsnivå ønsker nyskapende, anti-age produkter for alle hudtyper. De er lei av tomme ord og løfter, og vil se ekte resultater.

Esse har hatt svært gode resultater på uavhengig testing i Tyskland. Produktene fra Esse er brukt og elsket i over 40 land rundt om i verden, med en ekstra tyngde blant forbrukerne i Skandinavia og Nord-Europa. Esse er sertifisert økologisk av Ecocert, akkreditert cruelty-free av PeTA og vegansk av Vegan Society samt at merket er plast og karbon nøytralt. Oppsummert er Esse et etisk bevisst merke som er fokusert på resultatene som kreves i den profesjonelle hudpleiemarkedet.

Fordeler med å jobbe med Esse

Website_Icons_100x100px17

Esse kan tilby kundene:

 • Innovasjon: Det siste innen nyskapende bioteknologi for huden
 • Effektivitet: Effektive produkter for alle hudyper og hudtilstander – inkludert veldig sensitiv hud 
 • Tilpasningsmuligheter: Skreddersydde løsninger og tilpassede produkter 
 • Anti-ageing: Unike anti-ageing aktive ingredienser inkludert levende probiotika 
 • Bærekraft: Sunnere og mer ungdommelig hud med langsiktige resultater 
 • Etikk: Sertifiserte etiske standarder: økologisk, vegansk, cruelty-free, plastikk- og karbonnøytralt
Website_Icons_100x100px18

Esse kan tilby din bedrift:

 • Partnerskap: Et ekte fokus på å være partnere med profesjonelle terapeuter 
 • Vær annerledes: En mulighet til å positivt skille din salong eller klinikk fra andre 
 • Innovasjon: Pågående innovasjon, levende probiotika baserte behandlingsprotokoller,  og nye hudpleieløsninger basert på pågående studier og undersøkelser av mikrobiomvennlig hudpleie 
 • Støtte: Skreddersydd markedsføringsstøtte kan hjelpe deg å utvide din business 
 • Utdannelse: Et utvalg av praktiske og fleksible pågående ressurser for å øke kunnskapsnivået
 • Fokus: Vi ønsker alltid å tilby god service 
Website_Icons_100x100px16

Bli en profesjonell partner

Meld deg og la oss vokse sammen

Esse investerer i utdanning

Esse Akademiet

Esse Akademiet utdanner dermatologer, kosmetiske sykepleiere og hudterapeuter fra hele verden innen det siste av innovasjon og den stadig utviklende bioteknologi for hudens mikrobiom 

5 dagers mikrobiom kurs

Dette fem-dagers kurset dekker det mikrobielle økosystemet på huen og mulige probiotiske behandlinger for ulike hudtilstander. 

Deltakere av kurset vil reise fra kurset med: 

 • En klar forståelse av hudens mikrobiom og dets innflytelse på hudhelsen. 
 • Kunnskap om nøkkelarter og deres roller i økologien.  
 • Kunnskap om hvordan probiotika kan bli brukt til å behandle hudtilstander.

Esse College

Vår online utdannelses plattform tilbyr treninger i verdensklassen uansett hvor du befinner deg. Esse College er her for å gi alle våre terapeuter selvtilliten til å kunne gi anbefalinger på behandlinger og hudpleierutiner for deres kunder. Dette treningsprogrammet inkluderer ulike teoretiske moduler og komponenter som tar for seg  alt fra profesjonelle og retail produktene, ingredienser og behandlingsprotokoller. Det er 7 moduler å fullføre og hver modul vil gi deg et diplom, og alle 7 diplomene vil kollektivt bli en endelig eksamen du kan vise til. 

Tankeleder

Vår “Trevor Talks” serie dekker mange emner fra innovasjon til produkt og det siste innen mikrobiomvennlig hudpleie. Ta en sniktitt nedenfor eller bli en forhandler for å få tilgang.

Kom under huden på vårt mikrobiom

Ta et dypdykk ned i vitenskapen bak mikrobiomvennlig hudpleie med disse artiklene som går i dybden. 

Mikrobiomet

Det mangfoldige og usynlige økosystemet av mikrober som bor i kroppen vår og på huden vår.

Clarifying Serien

Lær mer om effekten vår Clarifying serie har på akne.

Nøkkelingredienser

Forstå hvordan Esse sin aktive ingredienser bidrar til å levere imponerende resultater.

Probiotic Serum

Verdens første serum med levende probiotika og dets innvirkning på hudens fasthet og elastisitet.