Esse Live Probiotic Experience

En 75-minutters behandling som tar huden til nye høyder.

Denne ansiktsbehandlingen i verdensklassen tilbyr en levende probiotisk opplevelse som inkluderer applikasjonen av 5 milliarder koloni formende enheter per milliliter av levende lactobacillus probiotika på huden, etterfulgt av Esse Exclusion Mask. Dette skaper det perfekte oksygenfrie miljøet på huden din for at bakteriene kan kolonisere seg og gi deg maks effekt av behandlingen. 

Behandlingen er skapt for å redusere inflammasjon, bedre barrierefunksjonen og adressere aldringstegn gjennom gjenopprette mikrobiell balanse og “rewilde” huden for å sikre langsiktig hudhelse. 
I tillegg til applikasjonen av levende mikrber på huden, vår Live Probiotic Experience inkluderer også enten Esse Anti-inflammatory eller Esse Lifting massage, som videre vil forbedre effekten av behandlingen samtidig som du får oppleve total avslapning. 

Skreddersy din behandling

Esse Experience kan tilpasses for å passe dine behov: 

Website_Icons_100x100px10

Temperatur

Kald eller varm

Velg temperaturen på behandlingen til å passe dine preferanser og hjelpe til med å løse dine utfordringer som hudaldring eller inflammasjon. 

Website_Icons_100x100px8

Massasje

Esse Acupressure Massage

The Esse Acupressure Massage er massasjen som tilbys i denne behandlingen. Du kan oppgradere behandlingen til å inkludere Esse Lifting Massage eller Esse Anti-inflammatory Massage (se nedenfor).
Vår Acupressure Massage sørger for å aktivere sentral nervesystemet, redusere stress og engstelighet med menneskelig kontakt gjennom terapeutens hender.

Skreddersydde tilleggsbehandlinger

Du kan velge å inkludere disse tilleggsbehandlingene for å forbedre din .Esse Express.

Massasje: Esse Lifting (30 minutter)

Denne massasjen retter seg mot en aldrende hud og bruker teknikker for å virke avslappende på bindevevet og løftende på en sliten, gusten hud samtidig som den øker sirkulasjonen og frigjør spenninger. Den gir umiddelbare resultater med forbedret tekstur, plumphet og en klarere utstråling. 

Esse Liftig Massage er det perfekte tillegget til behandlingen din hvis du er bekymret for aldringstegn som fine linjer og rynker og tap av fasthet og elastisitet. Det faste trykket vil tillate dyp avslapning i ansiktet, frigjøre spenninger og gi et jevnere utseende av huden. På grunn av det faste trykket til denne behandlingen, er den ikke passende for en veldig sensitiv hud.

Massasje: Esse Scalp Tension Release (15 minutter)

Massering av hodebunnen setter i gang blodsirkulasjonen som bringer en nærende blodstrøm til hårsekkene og stimulerer nerveender, noe som lindrer spenninger i hodet. Denne stressreduserende behandlingen kan legges til alle behandlingene og kan gjøres med eller uten olje.

Massasje: Eye Tension Release (10 minutter)

Denne ekspressbehandlingen er designet for frigjøre trøtte øyne fra  spenninger. Denne stimulerende tillegsbehandlingen strammer opp øyeområdet ved å bruke en kombinasjon av ulike massasjeteknikker og  lymfedrenasje.

Massasje: Esse Anti-inflammatory (20 & 40 minutter)

Denne massasjen er fokusert på å roe ned et overaktivt nervesystem og redusere betennelse gjennom en nøye utvalgte bevegelser som sørger for stimulering og aktivering av lymfesystemet. Massasjen er ideelt anbefalt for sensitiv hud, og kan inkludere bruken av verktøy sammen med terapeutens hender for å roe ned huden.

Du kan velge mellom 20 eller 40 minutter. Alternativet på 40 minutter anbefales for svært sensitiv hud eller for veldig stressede klienterfordi vi under massasjen sørger for stimulering av både det lymfatiske og parasympatiske nervesystemet (PNS).

Den anti-inflammatoriske massasjen kan brukes til å behandle alle hudtyper og utfordringer, spesielt de som sliter med inflammatoriske hudproblemer som akne, rosacea, eksem og dermatitt.

Massasje: Esse Foot Tension Release (25 minutter)

En spesialtilpasset fotbehandling som inkluderer en peelingbehandling og en avslappende fotmassasje etterfulgt av spirulinamaske. Denne tilleggsbehandlingen er skapt for å frigjøre spenning i kroppen gjennom føttene.

Finn din nærmeste terapeut