Vår historie

Esse betyr “å være” på latinsk. Etter lanseringen i 2002, etablerte Esse seg i begynnende økologiske hudpleiemarkedet i Sør-Afrika. I 2009 begynte merket å bevege seg over til probiotisk hudpleie, og siden da har Esse fortsatt å være helt i front når det gjelder mikrobiomvennlig hudpleie.

2002

Etter to år med utvikling, lanserte Trevor Steyn Esse Skincare med 3 nedkjølte, konserveringsfrie fuktighetskremer: økologiske og med aktive ingredienser henter fra den Sør-Afrikanske floraen.

> Les mer om Trevor

2005

Dette året la han til rens, toner og fuktighetskremer som ikke måtte stå i kjøleskapet for en mer komplett hudpleieserie. 

> Oppdag Esse sitt produkt utvalg   

2008

Etter testing på en lokal hudpleieskole drevet og eid av Lynelle Harrison la Trevor til et utvalg av profesjonelle hudpleieprodukter. 

> Oppdag Esse sine produkter for profesjonelle

2010

I 2010 gikk produktene gjennom en totalt omformulering etterfulgt av de første oppdagelsene i the Human Microbiome Project – prebiotika og postbiotika ble lagt til. 

Det ble nytt utseende på de profesjonelle produktene. 

Produktene fant endelig veien til det europeiske markedet.

2012

Tyndalliserte probiotika ble lagt til i formuleringene. 

Det internasjonale markedet Esse tok del av ekspanderte raskt til å inkluderte markeder i Østen. 

2015

Esse lanserer det første levende probiotiske produktet. Et serum som inneholder 1 milliard levende probiotiske mikrober per milliliter. 

Vi så også lanseringen av vår Sensitive serie. 

> Oppdag Sensitiv Serien

2018

Den første konseptlokasjonen lanseres i Sør-Afrika, og virker fornyende på Esse sin forpliktelse til å behandlge hud gjennom Hudterapeuter og eksperter. 

Esse begynner en verdensomfattende genetisk sekvensering for å studere ulike hud mikrobiomer. 

> Les mer om Esse Concept Store

2019

Esse lanserer foundation i 10 farger, som inneholder prebiotiske og probiotiske ingredienser.

Vi vokser og Esse er på dette tidspunktet tilgjengelig i 27 land og blir det tredje største profesjonelle hudpleiemerket i Sverige.

> Les mer om vår foundation

2021

Lanserer Clarifying serien som kun er tilgjengelig å kjøpe hos profesjonelle hudterapeuter og kosmetiske sykepleiere. Serien bruker bioteknologi til å bekjempe rotårsakene til akne. 

> Oppdag Clarifying serien